WAAROM KIEZEN VOOR CHAPEWERKEN VERHEYEN-PEMEN?

Specialisten voor gewone en isolatiechape nabij Hoogstraten. Heeft u ook liever een ervaren vakman voor al uw chapewerken? Een specialist die streeft naar perfectie, bijvoorbeeld voor uw isolatiechape? Dan bent u aan het juiste adres bij Chapewerken Verheyen-Pemen uit Minderhout (bij Hoogstraten). En daar blijft het niet bij, want wij hebben nog heel wat andere kwaliteiten om u over de streep te trekken. Lees hieronder meer!

Onze troeven

The sky is the limit voor wat betreft onze kwaliteitseisen. Wij streven dan ook naar een uitvoering die 100% in orde is. Daarvoor gebruiken we uitsluitend de allerbeste grondstoffen en beschikken we over geavanceerde machines en materialen. Zonder de juiste chape-expertise hebt u daar echter weinig aan. Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring in de chapesector, waardoor wij alle kneepjes van het vak kennen om elk project feilloos uit te voeren.

Klantvriendelijke service

Ook dankzij onze service zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de sector: wij maken altijd duidelijke afspraken die we tot in de puntjes naleven. De uitvoering van onze werken is dan ook altijd punctueel, zodat u geen extra hinder of overlast ondervindt. Heeft u dringend nood aan een chaper? Dan snellen we u meteen te hulp. Aarzel ook niet om ons op voorhand om professioneel advies te vragen. Zo weet u zeker dat u de beste beslissingen neemt.

Een ruime waaier van diensten

Ons dienstenaanbod is uitgebreid. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten van alle groottes: van kleine projecten, zoals chapewerken voor uw badkamer of living, tot grote projecten, zoals de plaatsing van isolatiechape voor appartementen of winkels. Profiteer ook van onze sterktes en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. U kunt ook altijd het contactformulier invullen. Wij zijn actief in Hoogstraten, de rest van de provincie Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

Waarom Verheyen-Pemen
  • + 25 jaar ervaring
  • Klantvriendelijke service
  • De beste grondstoffen
  • Gratis offerte
  • Professioneel advies
  • Kwaliteit staat voorop
  • ...
Contact

T: 03 314 95 76
M: 0476 43 49 72
E: [email protected]

Locatie

Chapewerken Verheyen-Pemen

Minderhoutsestraat 160

2322 Minderhout 
Bekijk routemap